966715481 - Plaza del León, nº 2 - 03177 Daya Vieja info.dayavieja@dayavieja.es

Arròs caldós amb verdures i llegums

ingredients: Verdures (de tot una peça gran): Nap. Xirivia. Pastanagues. Tros de carabassa. Bledes (un manat). Branqueta d’api. Ceba. Tomàquet. Cap d’alls. Cullerada de pebre vermell dolç. llegums: Llenties. Fesols. Arròs. altres: Sal. Oli d’oliva....

Arròs amb Conill

ingredients: 1 kg de conill. 2 carxofes tendres. 1 pot petit de xampinyons. 1 ceba mitjana. 2 tomàquets madurs. 1 pebrot vermell gran. ½ got d’oli d’oliva. 1 cap d’all petita. Unes brins de safrà sec. 400 g d’arròs. Sal. Preparació: – Es...

Almojábenas

ingredients: 1 tassa d’oli d’oliva. 2 i 1/2 d’aigua. Mig quilo de farina de força (més o menys). 8 ous. 500 grs. de sucre. Preparació: – Pas 1: Es posa la foc l’aigua amb l’oli, quan trenca el bull es tira de cop la farina, per...

Olleta

Ingredients (per a 4 persones): 1/2 kg. de pota, morro i cansalada de porc. 4 blanquets. 1/4 kg. d’arròs. 1/4 de fesols blancs i llenties posada en remull el dia anterior. 1/4 l. oli d’oliva. 1/2 kg. de penques (card) i de bledes. Sal. Safrà pur....

Cuit amb Pilotes

Ingredients (per a 4 persones): Patates. 250 grs. de cigrons. 1/2 quilo carn variada de pollastre, xai, vedella i un trosset de xoriço i cansalada. Per al farciment: Pa. Ous. Julivert. Picat de carns (llonganissa, blanc i xoriço dur). Sang. Sal. Pebre. Colorant....
Aumentar tamaño
Contraste