966715481 - Plaza del León, nº 2 - 03177 Daya Vieja info.dayavieja@dayavieja.es

Saluda de l’Alcalde

Una salutació per a navegants i visitants a aquesta web on, a través de l’ús de les noves tecnologies, es permet a una petita població com Daya Vieja, obrir-se al món i donar a conèixer aquest municipi, la seva cultura, tradicions i entorn.

Vull donar la benvinguda a tots els internautes i convidar-vos a visitar Daya Vieja, no només virtualment – donat les possibilitats que ens ofereix la xarxa -, sinó que conegueu el nostre municipi apropant-vos personalment i recorrent els seus carrers i places, coneixent la seva gent i, per descomptat , gaudir de la nostra gastronomia i rebosteria tradicional, úniques a la regió.

Daya Vieja compta amb diversos segles d’història, situada en terres fèrtils; per elles han passat diverses civilitzacions que es van assentar en les riberes del Riu Segura. Tot això ha deixat empremta en el caràcter dels dayavejenses, que són hospitalaris, treballadors i viuen intensament gaudint del seu poble, les seves festes i tradicions, que els distingeix de la resta de la comarca del Baix Segura.

Com a President de la corporació municipal, vull manifestar-vos el meu compromís i el de tots els membres d’aquest Ajuntament, a continuar apostant per les noves tecnologies i així contribuir a millorar els serveis d’atenció al ciutadà i preparar l’administració local, per als reptes i necessitats que ens ofereix un futur molt immediat.

Espero que gaudiu d’aquest instrument de modernitat que el nostre municipi vol oferir al món i, per descomptat, us esperem amb els braços oberts en aquest petit racó de la Província d’Alacant.

Gràcies per la vostra visita!

.
Aumentar tamaño
Contraste