966715481 - Plaza del León, nº 2 - 03177 Daya Vieja info.dayavieja@dayavieja.es

Olleta

Ingredients (per a 4 persones):

1/2 kg. de pota, morro i cansalada de porc.
4 blanquets.
1/4 kg. d’arròs.
1/4 de fesols blancs i llenties posada en remull el dia anterior.
1/4 l. oli d’oliva.
1/2 kg. de penques (card) i de bledes.
Sal.
Safrà pur.

Preparació:

– En una olla es posen la carn i els fesols.

– Quan trenca el bull s’afegeix la verdura i l’oli. Un cop cuit s’agrega la sal, safrà i l’arròs deixant coure durant vint minuts.

Ayuntamiento de Daya Vieja
Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.