966715481 - Plaza del León, nº 2 - 03177 Daya Vieja info.dayavieja@dayavieja.es

Arròs caldós amb verdures i llegums

ingredients:

Verdures (de tot una peça gran):

Nap.
Xirivia.
Pastanagues.
Tros de carabassa.
Bledes (un manat).
Branqueta d’api.
Ceba.
Tomàquet.
Cap d’alls.
Cullerada de pebre vermell dolç.

llegums:

Llenties.
Fesols.
Arròs.
altres:

Sal.
Oli d’oliva.

preparació:

– Pas 1: En una olla es posen a bullir amb força aigua, els fesols el nap, l’api, la xirivia, les pastanagues, bledes, la carabassa … la sal i les llenties; hauran bullir com a hora i mitja a foc lent. Si es fa servir l’olla a pressió deu minuts més o menys.

– Pas 2: En paella a part es fa un sofregit d’oli amb el cap d’alls, ceba, pebre vermell, i per últim el tomàquet.

– Pas 3: Quan tenim gairebé a punt les llegums, se’ls afegeix el sofregit amb un grapadet d’arròs, es cou vint minuts més, i quan l’arròs aquest al punt, a dinar.

Ayuntamiento de Daya Vieja
Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.