966715481 - Plaza del León, nº 2 - 03177 Daya Vieja info.dayavieja@dayavieja.es

Voltants de la localitat

Escoltar:

Molt a prop del municipi disten belles platges com les de Guardamar del Segura (a 5 km) o Torrevella (a 15 km), sent la nostra localitat un lloc ideal per a aquelles persones que volen gaudir de les platges en un lloc tranquil.

També estan molt pròximes ciutats monumentals com Oriola (a 20 km), o Elx (a 20 km).

Propers estan diversos museus (els arqueològics de Rojales, San Fulgencio, Guardamar, etc o els etnològics d’Almoradí, els artístics de Rojals, Oriola, etc).

Els paratges naturals del Hoyo Serrano, les Dunes de Guardamar i el seu Pinada, el Recorral, etc es troben també molt a prop de Daya Vella. (S’adjunta plànol de situació).

Molt prop del municipi disten belles platges com les de Guardamar del Segura (a 5 km) o Torrevella (a 15 km), sent la nostra localitat un lloc ideal per a aquelles persones que volen gaudir de les platges a un lloc tranquil.

També estan molt pròximes ciutats monumentals com Oriola (a 20 km), o Elx (a 20 km).

Propers estan diversos museus (els arqueològics de Rojales, San Fulgencio, Guardamar, etc. o els etnològics d’Almoradí, els artístics de Rojals, Oriola, etc).

Els paratges naturals del Hoyo Serrano, les Dunes de Guardamar i el seu Pinada, el Recorral, etc. es troben també molt a prop de Daya Vella. (S’adjunta plànol de situació).